Soepen 6,5 €/liter
- Bisque van kreeft met Armagnac (+ €5/liter)
- Tomatensoep met balletjes
- Broccoliroomsoep met garnituur van gerookte forel
- Knolseldersoep met gebakken spekjes
- Pompoensoep met kokos en gember
Warm buffet (€ 32 p.p.)
-Paëlla
( Gamba's en kip )
-Stoofpotje van hert
-Gratin
of
-Verse kroketten ( 7st/p.p. zelf te bakken )
-Gebakken witloof
-Gebakken spruitjes, champignons,
rode ui en spek
hapjes
- Groot Tapas bord € 30
(Chorizo, Italiaanse ham, gedroogde ham, salami,
kaas, honingmosterd-krakertjes,
bladerdeegstokjes, olijven en zongedroogde tomaten)
- 12 st Creuses "Gillardeau" Nr.:4 €54
- 12 st Zeeuwse creuses Nr.:2 €36
Al onze oesters zijn geopend en geserveerd op zeewier en citroen
- Wrap met geitenkaas, rozijnen, honing, spek, appel en rucola €2,00
- Wrap met rucola, gerookte ham, pesto,
zongedroogde tomaten en pijnboompitten €1,90
- Quiche van spinazie en gorgonzola €2,50
- Quiche van prei en gerookt spek €2,50
- Worstenbroodje €2,75
- Halve kreeft Thermidor (gegrild) €32 pp
750gr/kreeft (incl. Ciabatta broodje)
- Royal Belgian Caviar OSIETRA 30g/st €62,80
- Royal Belgian Caviar OSIETRA 50g/st €102,05
- Verse Kroketten €0,40/st.
Desserten
- Chocolademousse € 4,10
- Crème Brûlée € 4,10
- Parfait van mascarpone met rode vruchten € 4,60
- Verse Fruitsalade € 4,40
- Huisgemaakt rijsttaartje € 3,90
- Chiapudding met rode vruchten € 4,90
- Feestdessert: €8
In koffie gepacheerde peer met chocolademousse en mousse van Baileys
( mooi geserveerd in een glas met verschillende laagjes en smaken )