Soepen 6,5 €/liter

- Bisque van kreeft met Armagnac (+ €4/liter)
- Tomatensoep met balletjes
- Broccoliroomsoep met garnituur van gerookte forel
- Zachte currysoep met kokos en koriander en een garnituur van gerookte zalm
- Pompoensoep met kokos en gember

Warm buffet (€ 27,5 p.p.)

Gebakken zalm met amandelen
en spinaziesaus

Gebakken kip met een saus van 
gele paprika en gebakken chorizo

Gegratineerde macaroni met ham en kaas

Gebakken pompoen / balsamico / sesamolie
Sojasaus en pompoenzaadjes

Gebakken aardappeltjes
of
verse kroketten ( 7st/p.p. zelf te bakken )

hapjes

- Groot Tapas bord € 28
(Chorizo, Italiaanse ham, gedroogde ham, salami,
kaas, honingmosterd-krakertjes,
bladerdeegstokjes, olijven en zongedroogde tomaten)

- 12 st Creuses "Gillardeau" Nr.:4  €54
- 12 st Zeeuwse creuses Nr.:2  €36
  Al onze oesters zijn geopend en geserveerd op zeewier en citroen
- Wrap met geitenkaas, rozijnen, honing, spek, appel en rucola €2
- Wrap met rucola, gerookte ham, pesto,
   zongedroogde tomaten en pijnboompitten €1,75
- Quiche van spinazie en gorgonzola €2
- Quiche van prei en gerookt spek €2
- Worstenbroodje €2

- Halve kreeft Thermidor (gegrild) €30 pp
   750gr/kreeft (incl. Ciabatta broodje)
- Verse Kroketten €0,40/st.

Desserten

- Chocolademousse € 3,80
- Crème Brûlée € 3,80
- Parfait van mascarpone met rode vruchten € 4,10
- Verse Fruitsalade € 3,90
- Chiapudding met rode vruchten  € 3,60
- Feestdessert: €7  Crème Brûlée, chocolade, caramel, pindanootjes en chocolemousse