Koud buffet 34 € p.p.
-Tataki van zalm
( Kort gebakken zalm op oosterse wijze )
-Tomaat met grijze garnalen
-Krab met advocado, appel en platte kaas
-Mousse van gerookte forel
-Parelcouscous met curry en scampi
-Lolly van geitenkaas met honing en pistachenootjes
-Beenham met asperges
-Gerookte kip met zongedroogde tomaat, rucola
en parmazaanse kaas
-Italiaanse ham met meloen
-Gevuld eitje met tuinkruiden
Assortiment groenten:
(sla, tomaat, wortel, boontjes, en komkommer)
-Aardappelsalade en pastasalade
-3 koude sausjes
-Stokbrood en huisgemaakte kruidenboter
Soepen 6,5 €/liter
- Bisque van kreeft met Armagnac (+ €4/liter)
- Tomatensoep met balletjes
- Broccoliroomsoep met garnituur van gerookte forel
- Zachte currysoep met kokos en koriander en een garnituur van gerookte zalm
- Aspergesoep met grijze garnalen
hapjes
- Groot Tapas bord € 30
(Chorizo, Italiaanse ham, gedroogde ham, salami,
kaas, honingmosterd-krakertjes,
bladerdeegstokjes, olijven en zongedroogde tomaten)
- 12 st Creuses "Gillardeau" Nr.:4 €54
- 12 st Zeeuwse creuses Nr.:2 €36
Al onze oesters zijn geopend en geserveerd op zeewier en citroen
- Wrap met geitenkaas, rozijnen, honing, spek, appel en rucola €1,85
- Wrap met rucola, gerookte ham, pesto,
zongedroogde tomaten en pijnboompitten €1,85
- Quiche van spinazie en gorgonzola €2,25
- Quiche van prei en gerookt spek €2,25
- Worstenbroodje €2,50
- Halve kreeft Thermidor (gegrild) €31 pp
750gr/kreeft (incl. Ciabatta broodje)
- Verse Kroketten €0,40/st.
Desserten
- Chocolademousse € 4,00
- Crème Brûlée € 4,00
- Parfait van mascarpone met rode vruchten € 4,40
- Verse Fruitsalade € 4,20
- Huisgemaakt rijsttaartje € 3,70
- Chiapudding met rode vruchten € 4,20
- Feestdessert: €7,50 Aardbeien, balsamico, mousse van rode vruchten en mascarpone